Α Κ Ρ Ι Β Ε Σ   Α Ν Τ Ι Γ Ρ Α Φ Ο  Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ ΟΥ

ΑΡΙΘΜΟΣ 12                             ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 4-4-2023

Σήμερα 4η Απριλίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 συνήλθε σε σώμα και συνεδρίασε στο Γραφείο του Διευθυντή του 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς, η Επιτροπή Αξιολόγησης των προσφορών που ορίστηκε με τη υπ’ αριθ. 11η /4-3-2023 πράξη του Δ/ντή του Σχολείου για την ανάθεση της Διεξαγωγής Οργανωμένης Εκπαιδευτικής Εκδρομής 3ήμερης διάρκειας με παρόντες τους
1. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ, Δ/ντή του 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς, Πρόεδρο
2. ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ, εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων
3. ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων
4. ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΣΟΦΙΑ, μέλος, εκπρόσωπο του συλλόγου διδασκόντων
5. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ, μέλος, εκπρόσωπο του συλλόγου διδασκόντων
6. ΒΑΓΓΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, ως εκπρόσωπο του 5μελούς μαθητικού συμβουλίου
7. ΚΟΛΙΟΥΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ως εκπρόσωπο του 5μελούς μαθητικού συμβουλίου

Η Επιτροπή προχώρησε στην διαδικασία αξιολόγησης ως εξής:
• κρίνοντας καθ’ όλα νόμιμη τη διαδικασία προκήρυξης της εκδρομής και σύμφωνη με την Υ.Α. 20883/ΓΔ4/13-2-2020 που αφορά τις εκδρομές –μετακινήσεις των μαθητών .
1. παρέλαβε τέσσερις (04) κλειστές προσφορές σε έντυπη μορφή από τα πρακτορεία
Α. HAPPY DAYS TRAVEL
B. LOKRIS TRAVEL
Γ. SERGIANI TRAVEL
Δ. TRAVEL BUG
• Αποσφράγισε τους φακέλους προσφοράς που κατατέθηκαν από τα παραπάνω τέσσερα (04) Τουριστικά – Ταξιδιωτικά Γραφεία και μονόγραψε κάθε σελίδα των Προσφορών.
• Εξέτασε το περιεχόμενο των προσφορών για να διαπιστώσει την συμφωνία τους με τις απαιτήσεις της προκήρυξης , όπως αυτές είχαν αναρτηθεί στη ιστοσελίδα της ΔΔΕ Βοιωτίας και του Σχολείου.
• Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ομόφωνα ότι οι προσφορές των πρακτορείων α) SERGIANI TRAVEL , β) και β) TRAVEL BUG δεν ήταν σύμφωνες με τους όρους της προκήρυξης για τους παρακάτω λόγους: εκτός από την οικονομική προσφορά κατέθεσαν μόνο φωτοτυπίες των βεβαιώσεων συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων για τη λειτουργία τουριστικού γραφείου, η οποία βρίσκεται σε ισχύ (ειδικό σήμα & άδεια λειτουργίας), β) οι προσφορές δεν συνοδεύονταν από επιστολές επιβεβαίωσης της διαθεσιμότητας των δωματίων από τα ξενοδοχεία, τα οποία περιλαμβάνονται σε αυτήν και γ) οι προσφορές δεν συνοδεύονταν με αντίγραφο των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και δεν τις έλαβε υπόψη της στη διαδικασία αξιολόγησης.
• Το τουριστικό γραφείο LOKRIS TRAVEL είχε στην προσφορά του ξενοδοχείο στο Βόλο κι όχι στην Πορταριά, η οποία αποτελούσε όρο της προκήρυξης.
• Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ομόφωνα ότι: η προσφορά του πρακτορείου HAPPY DAYS TRAVEL για 3ήμερη σχολική εκδρομή με προορισμό Βόλο-Λάρισα είναι η πλέον συμφέρουσα και είναι απόλυτα σύμφωνη με τους όρους της προκήρυξης.
Η Επιτροπή εισηγείται την ανάθεση της Διεξαγωγής Οργανωμένης Σχολικής Εκδρομής 3ήμερης διάρκειας στο Τουριστικό – Ταξιδιωτικό Γραφείο HAPPY DAYS TRAVEL με τίμημα που ανέρχεται στο ποσό των εκατόν εβδομήντα ευρώ (170 €), συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και με συνολική τιμή οκτώ χιλιάδες οχτακόσια σαράντα ευρώ (8.840 €) – εκατόν εβδομήντα ευρώ (170 €), –έκπτωση 50% για δύο συμμετοχές-= οχτώ χιλιάδες εξακόσια εβδομήντα ευρώ (8.670 €) για (52) πενήντα δύο μαθητές/τριες. Εξουσιοδοτεί
το Δ/ντή του Σχολείου να υπογράψει τη σχετική σύμβαση με τον εκπρόσωπο του πρακτορείου Μαστρογιάννη Βασίλειο του Γεράσιμου σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης και την προσφορά του πρακτορείου.

Για το σκοπό αυτό συντάχθηκε η Πράξη αυτή και αφού διαβάστηκε, υπογράφεται όπως ακολουθεί :

Η Επιτροπή

Ο ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Πρόεδρος

Η ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, μέλος

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ , μέλος

Η ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΣΟΦΙΑ, μέλος

Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ, μέλος

Ο ΒΑΓΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, μέλος

Ο ΚΟΛΙΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, μέλος



Ακριβές αντίγραφο
Θεωρήθηκε
04/04/2023
Ο Διευθυντής της Σχολικής Μονάδας

Χρήστος Κυρ. Δαμιανίδης
M.Sc. Φυσικής Αγωγής